MERSİN / SİLİFKE - Cengiz Topel Ortaokulu

Cengiz Topel Ortaokulu

Adres
MUKADDEM MAH. ALPARSLAN TÜRKEŞ BUL. CENGIZ TOPEL ORTAOKULU BLOK NO: 554 SİLİFKE / MERSİN
Vizyon
Her işi en mükemmel şekilde yapmaya odaklanmış; güçlü bir kişiliğe sahip, çağdaş, vatanını, milletini, bayrağını seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, ileri görüşlü, kendine güvenen, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, demokratik, laik ve özgür düşünebilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Mutlu, öz güvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2050
Öğretim Şekli :Tekli